Николета Маданска изчезна от ефир

Николета Маданска бременна от Венелин Петков? Шефът на Би Ти Ви новините повече от 4 години е обвързан с журналистката. Те се опитват да държат връзката си далеч от светлините на прожекторите. Но според запознати, няколко пъти са били пред раздяла. Сега обаче любовта им процъфтява и дори се появиха слухове, че водещата може да е бременна. От месец и половина Николета Маданска не се е появявала в ефир и това породило доста въпросителни сред колегите й. Доскоро тя бе една от звездите на спорната емисия и внезапното й изчезване със сигурност е съмнително. Усмихнатата блондинка все още е част от екипа на Би Ти Ви и редовно споделя различни репортажи на свои колеги на стената си във Фейсбук, но от няколко седмици не е била на екран. Дори зрителите забелязаха отсъствието й. "Ники, кога ще те видим отново?", питат я почитатели в социалната мрежа, но тя мълчи по този въпрос. Из коридорите на медията упорито се шушука, че спортната журналистка е бременна от шефа си Венелин Петков и се пази от любопитните хорски погледи. Това обаче не била единствената причина за изчезването й. Разпространението на коварния коронавирус също сериозно я притеснявало. Хора от обкръжението на Маданска твърдят, че тя се е затворила в дома си и стриктно спазвала всички наложени мерки, свързани с пандемията. В същото време Николета продължава да е активна в социалните мрежи, а това говори, че се чувства добре, не е болна и няма друга сериозна причина за изчезването й от ефир.

Бебе

Водещата ще навърши 36 години след два месеца и според запознати вече ясно чувала тиктакането на биологичния си часовник. Венелин пък е на 48 и доскоро бе фокусиран върху кариерата си, но с напредването на възрастта все по-често се мислял за наследници. Така и двамата стигнали до извода, че са готови да бъдат родители. Но надали ще потвърдят официално дали в действителност очакват бебе. Маданска и Петков са толкова потайни относно личния си живот, че след 4 години заедно все още пазят дистанция пред колегите си, а на публични места все още се преструват, че нямат нищо общо.

Връзка

Връзката на новинарите започна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015-та годна в Банско. Тогава си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обвързване. Тя поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения, пише "Уикенд". Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите. Но освен с кулинарни изкушения, успява да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал по влиянието на чара й и в началото трудно успявал да скрива увлечението си по нея, макар че полагал усилия.

Различия

През последните години журналистите няколко пъти бяха през раздяла, но изглежда са успели да изгладят различията си. Техни близки казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси. [caption id="attachment_628500" align="aligncenter" width="300"]Николета Мадaнска бременна от Венелин Петков? колаж: hotarena.net Николета Мадaнска бременна от Венелин Петков? колаж: hotarena.net[/caption] Припомняме, че интимните отношения на работното място не са нещо ново за Петков, който дълго време живееше с колежката си Гена Трайкова, а след това любеше бивша миска и водеща на предаването "COOL... T" Поли Гергушева. Николета пък излизаше предишно със спортисти, а връзката й с Венелин е най-дълга и най-сериозна до този момент, предават от hotarena.net.