Андреа и Кубрат Пулев пак скъсаха (Подробности)

Гласувайте за статията

Андреа и Кубрат Пулев прекратиха всякаква комуникация помежду си

Една от най-коментираните двойки в България – Андреа и Кубрат Пулев, май отново е сложила край на връзката си. Боксьорът и поп фолк изпълнителката са в обтегнати отношения, издават от обкръжението им.

Андреа не честити рождения ден на любимия си, който беше в началото на май. Кубрат Пулев сподели в социалната мрежа всички честитки, които е получил, като имаше дори и от Преслава, но не и от любимата му Андреа, пише „Уикенд“. Поп фолк изпълнителката е спряла да харесва снимките на новия си стар любим, а преди не пропускаше да изкаже одобрението си към всеки негов пост.

Същото е положението и при Кубрат Пулев, който започна да харесва всяка снимка на любимата си след като се събраха. От 10 дни обаче двамата сами подсилват слуховете, че са екс-двойка. Андреа отново прекарва всяка свободна минута с най-добрата си приятелка Моника Валериева, а боксьора го няма около тях.

„Андреа тъкмо публикува на страницата си всички снимки с Кобрата и отново се изпокараха. Сега й е неудобно пак да ги изтрие, а и той не иска да знае за проблемите и разделите им“, коментират от обкръжението на една от най-обсъжданите двойки у нас.

Припомняме, че Андреа и Кубрат Пулев се разделиха през 2019-та година, след 12 години заедно, макар през повечето време да живееха разделени в различни държави. Поп фолк изпълнителката живее в България, а Кубрат в Германия. И когато всички очакваха появата на бебе, боксьорът и изпълнителката внезапно скъсаха. Преди по-малко от месец те отново се събраха, като Андреа дори намекна, че е бременна.

Андреа и Кубрат Пулев пак скъсаха сн. Фейсбук

Андреа и Кубрат Пулев пак скъсаха сн. Фейсбук

Преди няколко дни поп фолк изпълнителката отново разпространи свои разголени снимки. „Аз съм свободна и светът е мой“, написа под кадрите чалга дивата. „Това, което трябва да ни подтикне към действие, е човешкото достойнство: неотменното достойнство на потиснатите, но и достойнството на всеки от нас. Губим достойнство, ако търпим нетърпимото“, написа под друг гол и обработен с фотошоп кадър пухкавата блондинка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар