Взрив: Бенатова с още скандални разкрития за ген. Мутафчийски!

Гласувайте за статията

В скандала с ген. Мутафчийски и Миролюба Бенатова има много неизвестни!

Снощи социалните мрежи буквално прегряха и гръмнаха от „скандалното“ интервю на Миролюба Бенатова с ген. Мутафчийски. Особено в края му, когато видимо вбесен, шефът на ВМА избухва: „Очаквам много да измрат. Ама яко да измрат. Ей сега ще видиш“…

Все още няма коментар от страна на ген. Мутафчийски, очакваме отговора му

На първо четене човек си казва, че генералът или се е побъркал, или се е взел за Господ. Но втори поглед ясно показва, че видеото е монтирано и то на няколко места. Картина и звук не съвпадат, а преди финалните думи на хирурга се наблюдава „рязане“. Дефакто не е ясно какъв е бил предхождащият въпрос на Бенатова.

Която обаче не си оставя коня в реката, а избухна с още коментари и разкрития в мрежата. „Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Но не отвърнах.

Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора.

И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:“Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?“, разкри Миролюба Бенова часове след като скандалното видео обиколи нета.

До момента няма отговор и коментар от шефа на ВМА, но се надяваме, че такъв няма да закъснее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар