Появиха се притеснителни разкрития за Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Този факт донесъл редица здравословни проблеми на херцогинята

В британските медии се появиха притеснителни разкрития за съпругата на принц Хари – Меган Маркъл.

Според почитателите на британското кралско семейство, Меган Маркъл напомня на покойната принцеса Даяна по много параграфи. Един от тях е пълното ѝ нежелание да се примири с несправедливостта и най-вече с прекомерното нахлуване на медиите в личното ѝ пространство.

Меган Маркъл

Този факт донесъл редица здравословни проблеми на херцогинята

От години таблоидите не спират да спекулират с една изключително болезнена за нея тема – сложните отношения с баща ѝ. Именно това е и причината да заведе дело срещу голям британски таблоид. Той си позволи да публикува писмо, написано лично от Меган за Томас Маркъл няколко седмици след сватбата ѝ с Хари през 2018 г.

В редовете, изписани на ръка, Меган Маркъл моли родителя си да спре разговорите си с медиите и да я потърси, тъй като той не отговарял на обажданията ѝ. В това съобщение Томас открил по-скоро обида, отколкото загриженост към него и здравето му. Както е известно, той претърпя сърдечна операция, дни преди сватбата на Меган и Хари. Това била и причината да не отговори на писмото и вместо това го предоставил на медиите срещу солидна сума.

Тази постъпка огорчила дълбоко херцогинята

Тази постъпка огорчила херцогинята и тя заведе дело срещу медията, която публикува писмото, през октомври 2019 г. Делото е заради злоупотреба с лична информация и нарушаване на авторските ѝ права. То очевидно ще се проточи, като първото заседание се състоя преди няколко дни.

То е продължило 6 часа и към момента единственият изяснен фактор е, че оттук нататък Меган Маркъл и баща ѝ ще могат да се виждат на живо единствено в съда. Заради кризата от коронавируса обаче засега заседанията се провеждат онлайн.

Друг любопитен нюанс от делото между херцогинята и Томас е адвокатът, който защитава Меган в съда.
Той е Дейвид Шерборн и не е непознат в кралските и звездни среди. Именно той защитаваше и принцеса Даяна в съда преди много години.

Шерборн отбелязва, че скандала с публикуването на личното писмо в медиите е донесло на Меган здравословни проблеми, включително и такива със сърцето. Тя понасяла твърде тежко сложната ситуация и нежеланието на баща ѝ да се съобрази с молбите ѝ да спре с изявленията в медиите, пише pik.bg, позовавайки се на информация на woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар