Синът на Милен Цветков разплака мрежата

Гласувайте за статията

След смъртта му той остана изцяло на грижите на майка си

Синът на Милен Цветков – 8-годишният Боян, разплака мрежата.

При все, че още е малък, той вече е наясно какъв ще стане, когато порасне.
Боян е категоричен, че ще бъде журналист като баща си.

Милен Цветков

След смъртта му той остана изцяло на грижите на майка си

Това става ясно от пост на Ивета – втората жена на трагично загиналия журналист, пише „Галерия“.
На снимката малкият Боян е под огромен портрет на татко си с надпис „… задава точните въпроси“. Заглавието е повече от красноречиво, изписано с главни букви и допълнено от сърце – „ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“.

Въпреки че бяха разделени от три години, Милен Цветков и Ивета споделяха почти поравно грижите за детето си. През по-голямата част от времето, Боян живееше с майка си. Милен Цветков пък се грижеше за него през уикендите и ваканциите.

След ужасната катастрофа на 19 април обаче, Боян остана изцяло на грижите на Ивета.
Ден по-късно стартира кампания „За децата на Милен“.
Вълната от съпричастност заля цяла България и само за 24 часа даренията надхвърлиха 100 000 лева. Към момента в сметката има 124 хиляди лева, а кампанията продължава до 19 юни.

Ще бъде учреден попечителски фонд, който ще управлява разходването на сумата. Ивета ще има право да участва в специалния съвет, който ще се грижи за парите. Средствата ще бъдат разходвани за нуждите по отглеждането, грижата и образованието на децата на Милен Цветков.

Тъй като дъщеря му Калина вече е на 24, ще взема решенията за подкрепата към нея, водена от отговорността към Боян и реалните й нужди. Ивета е благодарна на всички, които откликнаха и продължават да го правят. Тя със сигурност ще вложи част от даренията в образованието на Боян, който нищо чудно да наследи баща си на екран.

Според близки до семейството на Ивета, има всички данни това да се случи, тъй като малкият има същия директен и пиперлив език като известния си татко. Все още не е ясно кога всички приятели на Милен Цветков ще успеят да почетат паметта му. Очаква се това да се случи веднага след окончателното отпадане на противоепидемичните мерки, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар