Елизабет Втора отговори на слуховете, че се оттегля от престола (+ Как прекарва времето си в изолация?)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора се наслаждава на почивката

Елизабет Втора отговори на слуховете, че се оттегля от престола. В момента Нейно Височество е в изолация в Уиндзор заедно със съпруга си принц Филип. А ако се чудите как прекарва времето си, ние имаме отговор и той е – доста ползотворно и активно.

Елизабет Втора се наслаждава пълноценно на допълнителната възможност за почивка, както разкриват кралските хроникьори. Те споделят, че кралицата е в отлично настроение и не пропуска ден без да язди любимия си кон.

„Най-прекрасното нещо за кралицата е, че сега има възможност да прекарва повече време със съпруга си. Двамата вечерят заедно всеки ден, а Елизабет избира специално тоалетите си за техните вечери. Също така тя язди всеки ден и прекарва време сред природата“, споделят източници, близки до кралското семейство.

94-годишната кралица е известна с това, че обожава да язди и все още не се отказва от това свое хоби. Както стана ясно, то я забавлява и я държи във форма, дори сега, по време на изолацията.

Елизабет Втора смята да се завърне към задълженията си, колкото се може по-скоро. За момента тя продължава да върши каквото може от вкъщи и се надява, че нормалният ритъм на живот ще се завърне скоро.

Появиха се и слухове, че повече няма да видим кралицата на публични ангажименти. От Двореца категорично ги отрекоха. Те обясниха, че Елизабет Втора не смята да се отказва от задълженията си. Напротив – тя чака с нетърпение да се завърне към тях и да работи по-усилено от всякога, предават от edna.bg.

Елизабет Втора няма да се оттегля от престола сн. YouTube

Елизабет Втора няма да се оттегля от престола сн. YouTube

Заради епидемията от коронавирус британското кралско семейство прекрати всичките си публични ангажименти. Те обаче продължават да работят от вкъщи чрез социалните мрежи. Кралица Елизабет и принц Филип се оттеглиха в Уиндзор, а принц Уилям и Кейт Мидълтън в Норфолк, заедно с трите си деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар