Луна започна президентската си кампания (Ето кой ще бъде вицепрезидент)

Гласувайте за статията

Луна активно агитира феновете си да гласуват за нея

Поп фолк изпълнителката Луна от години говори, че иска да стане президент на страната един ден и вече се е амбицирала сериозно. В последния лайф на „Като две капки вода“, певицата дори предложи на Димитър Рачков да й бъде вице в следващата предизборна кампания.

Изпълнителката даде старт на предизборната си кампания и не скри, че има огромно желание да стане президент. Въпреки че изборите за държавен глава са след година и половина, Луна вече се готви да заеме най-важния пост в държавата, пише „България днес“.

Участничката в „Като две капки вода“ прави всичко възможно, за да спечели повече симпатии сред публиката и електората. Тя дори вече пусна своя линия тениски и обувки, на които пише „Луна президент“. По надписа има дори тикче за гласуване.

Още през 2016-та година Луна планираше да се впише в кандидат-президентската листа, но накрая се отказа. И вместо това записа хита „Луна президент“. Поп фолк изпълнителката смята песента си за емблематична. По думите й тя има за цел да осмее политиците. Междувременно обаче събира все повече привърженици около тази своя идея.

В „Като две капки вода“, Луна на няколко пъти се нарече „президент“. А в последния лайф на шоуто за имитации директно покани Димитър Рачков да й бъде вице. „Обещавам ти. Ще ти бъда вице“, обяви чистосърдечно комикът.

Що се отнася до участието й в „Като две капки вода“, изпълнителката е разочарована. Тя приключи на последно място, но не поради липса на талант, а по-скоро заради липсва на подкрепа от публиката.

Луна започна президентската си кампания сн. hotarena.net

Луна започна президентската си кампания сн. hotarena.net

Поп фолк изпълнителката не записа нито една победа в шоуто, въпреки че положи усилия да влезе в образите на някои от големите звезди, които имитира, като Лили Иванова и Емил Димитров. „Все пак това не е състезание, а шоу. Не се вълнувам от оценките“, признава още певицата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар