Станимир Гъмов показа актуалната си половинка (Вижте с коя е обвързан – Снимка)

Гласувайте за статията

Актьорът за първи път показа гаджето си

Станимир Гъмов най-сетне се осмели да покаже актуалната си половинка. До скоро актьорът не афишираше публично връзките с жени, макар отдавана да се знае, че през леглото му са минали звезди като Преслава и Зорница Линдарева.

За първи път тази сутрин Гъмов обяви, че е обвързан със засукана блондинка в социалната мрежа. Това се вижда от статуса на двойката, а дамата успяла да отмъкне сърцето му се казва Жени Димова.

Станимир Гъмов с актуалната си половинка
Снимка: Фейсбук

За новата приятелка на Станимир се знае, че и тя е родом от Стара Загора като него. Познават се от доста години, но не е ясно дало връзката им е от тогава или скоро са преоткрили любовните си чувства, предават от hotnews.bg.

Според запознати Жени е известна като една от най-видните софийски купонджийки, а всеки знае че актьорът не й отстъпва по нищо в това отношение. Познатите им коментират, че са се намерили и много са си паснали.

Във социалната мрежа заваля от поздравления за новата двойка. Феновете на Гъмов му честият новата половинка и с радват, че си е намерил подходящата жена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар