Не е за вярване какво се случва с щерката на Стоянка Мутафова Преглеждания: 26810

Георги е голям джентълмен и опора на Муки
0
4.5/5 - (2 votes)

Георги е голям джентълмен и опора на Муки

Мнозина не могат да повярват какво се случва с щерката на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева.

От близкото обкръжение на Муки издават, че щерката на Стоянка Мутафова, е открила любовта в навечерието на своята 70-а годишнина.

Стоянка Мутафова
Георги е голям джентълмен и опора на Муки

Мария Грубешлиева е щастлива със своя избраник Георги Петров, когото познавала още от детинство.
По стечение на обстоятелствата двамата били съседи. Новият любим на Муки произлиза от актьорското семейство на Борис и Райна Петрови. Едва сега, в по-зряла възраст, двамата се преоткрили и вече били неразделни.

Джентълменът Георги бил страхотна опора на Грубешлиева, която още не може да се възстанови от загубата на своята майка.
„Гошо ми помага, идва у дома, чуваме се, пазарува ми, защото аз съм от високорисковата група за коронавируса и се пазя“, коментира дъщерята на Мутафова. Тя спазва стриктно заповедите на щаба и не напуска безцелно апартамента си.

Муки не изключва възможността, когато дойдат по-добри времена за всички ни, двамата с Георги да сключат брак. Тя бърза да уточни, че по този начин ще изпълни един от последните завети на своята обичана майка Стоянка Мутафова – да не остава сама.

Муки вероятно ще сбъдне заръката на майка си

Любопитното е, че още когато с мъжа до нея били невръстни деца, родителите им често се шегували, че някой ден ще ги оженят. Причина за това бил фактът, че двамата се разбирали изключително добре в игрите.
После обаче пътищата им се разделили, а Грубешлиева преживяла няколко неуспешни любови. Последната ѝ връзка бе с неин съученик от гимназията – Павлин Руменов.

С него се откриха случайно в Царево през лятото на 2018 г., когато заедно с майка бяха на турне по Черноморието, за да представят биографичната ѝ книга. Тогава Павлин, който от десетилетия е емигрант в Щатите, се появил изненадващо на събитието, а Грубешлиева веднага го познала.

До началото на тази година двамата бяха заедно. В крайна сметка обаче Руменов избрал да остане при дъщеря си в Америка.
„Беше ни трудно да поддържаме връзка от разстояние. Разделихме се с добро“, сподели след разлъката изоставената Муки.

Ако реши да мине под венчилото с новия човек до себе си, това ще ѝ бъде втори опит като булка.
Припомняме, че тя вече има един неуспешен брак с богатия грък Никос. Заради него тя навремето замина да живее в южната ни съседка. Двамата обаче се разделиха още преди 40 години. Причина за това бе, че Мария реши да се върне да помага на майка си, а официален развод Никос ѝ даде едва преди 5 лета.

„Доскоро се чувахме постоянно с него, но заради наследството му, сложихме официално край на този брак“, споделя Грубешлиева, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.