Дизайнерката на Десислава Радева трупа пачки покрай коронавируса

Гласувайте за статията

Продава ги срещу „скромната“ сума от 35 лв

Дизайнерката на президентшата Десислава Радева – Невена Николова трупа сериозни пачки покрай коронавируса.

Като много други в модния бранш личната дизайнерка на Десислава Радева очевидно също търпи загуби от пандемията от коронавирус. Това не е изненадващо, имайки предвид факта, че пандемията блокира света.

Десислава Радева

Продава ги срещу „скромната“ сума от 35 лв

Тя обаче не е от хората, които се отказват лесно и е намерила начин да печели въпреки всичко. В условията на карантина и липсата на всякакъв светски и културен живот клиентелата на моделиерката в момента не може да разхожда дантелените ѝ одежди. Поради тази причина тя се е преориентирала според настоящата мода.

Към днешна дата дизайнерката на Десислава Радева се е заела с производството на маски срещу коронавируса. Но не обикновени, а такива с френска дантела.
Дизайнерските предпазни средства се продават срещу „скромната“ сума от 35 лв. бройката. Крайната им цена обаче излиза почти 40, тъй като Невена не поема куриерската услуга за доставки в страната.

На двете най-големи куриерски фирми у нас таксата е между 4 и 5 лв. Доставката излиза безплатна само ако си поръчате 3 маски накуп. Това условие е изрично упоменато във фейсбук страницата на любимата дизайнерка на Десислава Радева.

„Нека сме екологични и красиви! Маските са ергономични, 3-пластови, с лице от френска дантела и подплата от фина коприна или микс от коприна и памук за изключително нежен допир с кожата. Маските се перат и препоръчвам да се гладят за максимална дезинфекция“, гласят другите инструкции на модистката от Лондон, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар