Ето я жената на Ким Чен Ун (Вижте мистериозната И Сол-джу – Снимки)

Гласувайте за статията

За И Сол-джу се говори, че има три деца, но никой не знае дали това е истина

Ким Чен Ун пое ръководството на Северна Корея през 2011 г. Тогава лидерът встъпи и в брак с И Сол-джу – едно повече от мистериозно момиче на около двадесетина години.

Според спекулациите тя е избрана да бъде половинка на Ким Чен както и за първа дама само защото по външен вид напомняла на жената на вечния президент на Северна Корея, който е покойник – Ким Ир-сен.

Съпругата на Ким Чен Ун – И Сол-джу
Снимка: Блиц

Дали наистина е родила три деца на Ким Чен Ун никой не може да каже със сигурност. Но пък хубавата корейка е винаги плътно до съпруга си на всякакви публични изяви. Нещо, което неговия баща не би си позволил да прави и да показва жена си.

Но и има защо да я показва, тя е красива и затова я наричат бижуто на КНДР, предават от blitz.bg.

И Сол-Джу е истинка красавица
Снимки: Блиц

Според слуховете тя е бивша актриса  или певица. Младият Ким си я харесал на нейно представление. А разузнавателните служби на Южна Корея твърдят, че това не е истинското й име. Приела е да се казва И Сол-джу едва след сватбата с лидера.

Децата си родила през три години, като последното е през 2016. Според баскетболната легенда Денис Родман, който беше поканен на гости на семейството, името на второто и отроче е Дзъ Ае, а за другите две никой не е чувал нищо.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар