Шайло на Анджелина Джоли се привърза към Анистън (Актрисата в ужас да не я загуби)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Джоли нарича Джен  „Мамо”

Анджелина Джоли преживява истинска майчинска драма. Дъщеря й Шайло, която на 27 май ще стане на 14 години е обсебена от бившата съпруга на Брад Пит. Девойката е толкова впечатлена от нея, че майка й се страхува да не я напусне и да заживее в къщата на баща си.

Снимка: Грация ру/Легион медия

Според източник на „Мирър” Шайло и Джен много се харесали. Актрисата е чест гост в дома на Брад и се запознала с децата му. Но най-много си допаднали с първородната биологична щерка на Бранджелина, която дори се осмелила да й казва „мамо”, предават от грация.ру.

До скоро Джоли успяваше да предпази Шайло от решението да напусне имението, в което живее с майка си и останалите си братя и сестри. Но навършавайки 14 г тя може да се сметне за голяма и да поиска да живее само с баща си.

А слухове, че тя много близка с Брад Пит се носят много отдавна. Според запознати Анджелина в последно време води откровени разговори с наследницата си и с добро се опитва да я разубеди от това необмислено решение.

Трябва да се отбележи обаче, че другите деца са много повече привързани към майка си. Големите синове на актрисата Мадокс и Пакс са на нейна страна и изобщо не искат да общуват с баща си. Подкрепя я и дъщеря й Захара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар