Меган Маркъл чисти имидж с нова биография: Да си принцеса не е приказно!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл спешно чисти имиджа си с нова биография

Актрисата Меган Маркъл спешно чисти имиджа си с нова биографична книга. Херцогинята на Съсекс публикува свой разказ за живота си и за връзката си с принц Хари, с надеждата да промени мнението на обществото, че е „капризна дива, обсебена от желание за власт и слава“.

Новината бе разкрита от приятели на бившата звезда от „Костюмари“, които разкриват подробности. Според тях Меган има нужда, да „сподели с читателите си монументалната мъка и смут, които трябваше да издържи с усмивка на уста“. И освен това „има много какво да се каже за „приказния“ живот в кралския двор и изпитанието да бъде принцеса“.

Биографията се нарича „Да намериш свободата си: Хари, Меган и създаването на модерно кралско семейство“. Автори на книгата са Омид Скуби и Каролайн Дюран. Тя ще бъде публикувана онлайн на 11 август и пусната по книжарниците на 20-ти.

Но Меган настоява за по-бързо публикуване на историята й. „Ако зависеше от Меган, книгата щеше да бъде публикувана утре, а не след няколко месеца“, разкриват от екипа й.

Херцогинята на Съсекс има основание да бърза. Делото, което води с баща си, войната с таблоидите, както и проблемите с реализирането на проектите й в САЩ, които бяха блокирани заради пандемията. Освен това тя отчаяно се опитва да разкаже на света своята гледна точка за живота й в кралския двор. И да докаже, че е била жертва на обстоятелствата, а не ги е предизвикала сама, пише „Дейли мейл“.

„Животът на принцеса не е приказка“, казва Меган пред двамата си биографи. И държи да изложи своята гледна точка.

Меган Маркъл бърза да издаде книгата си сн. Уикипедия

Меган Маркъл бърза да издаде книгата си сн. Уикипедия

Американската актриса просто не успява да се справи с почти средновековния протокол и ограничения, с които се сблъсква в Британия. Отделно от това, тя бързо осъзнава, че железните ограничения и постоянния натиск на пресата са част от живота на кралското семейство там. Едва ли е изненадващо, че поиска да избяга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар