Пикантни разкрития за имотното състояние на Гала

Пикантни разкрития за имотното състояние на Гала
5 (100%) 1 vote

 Гала се оказа сред най-имотните лица от малкия екран

Гала се оказа най-имотната водеща

Гала се оказа най-имотната водеща

Оказа се, че Гала е сред най-имотните лица в родния ефир, научи HotArena.

Блондинката разполага с наследствени имоти из цяла България, сочи проверка на „Уикенд“. Водещата на предаването „На кафе“ е собственик на недвижимо имущество в Плевен, Никопол, Пазарджик и в София. В столицата тя разполага с два апартамента.

Майката на Гала живее в малък апартамент. Заедно с любимия си Стефан водещата живее в просторен дом, обзаведен от дизайнера Алекс Ковачев – любимият на  Гери Малкоданска.

Жилището на Гала е изключително просторно. То разполага с голям хол, трапезария и кухня, които се намират в едно огромно помещение. На разположение на блондинката са две спални и огромен дрешник, където тя старателно съхранява марковите си тоалети и обувки.

В родния си град Плевен Гала разполага с наследствен дом. Имотите в Никопол и Пазарджик също са наследени от родителите й.

Блондинката възнамерява да инвестира и в дом на морето. Тя следи с интерес тенденциите на пазара на имоти и  надява кризата в момента да се отрази на цените на жилищата по морето, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар