Райна е съсипана от мъка

Гласувайте за статията

„Толкова невинно, толкова крехко, толкова обичащ живота“, пише тя

Райна е съсипана от мъка след това, което преживя.

Очевидно животът на певицата бе застигнат от черни дни.

Покрай пандемията чалга дивата остана без доходи, но по-лошото дойде от внезапна смърт в семейството й.
Изпълнителката „Ти ме лъжеш най-добре“ не може място да си намери от гняв, а сълзите й са напът да предизвикат потоп. Певицата сподели в социалните мрежи за трагедията, която е преживяла преди броени дни.

Райна

„Толкова невинно, толкова крехко, толкова обичащ живота“, пише тя

Оказа се, че и второто кученце на Райна е починало. Преди броени дни нейният любимец Карпуз си отиде от този свят и това само месеци след като издъхна и Дракон. И двете кученца са купени още по времето, когато бяха двойка с Константин. Тя се грижеше за тях като за истински деца.

„Дракон и Карпуз са отново заедно… Дано сте на по-хубаво място, щастие мое! Чрез вас познах дълбочината на моята обич. Искаше ми се да ме събудят влажните ви нослета, но Господ е решил друго… Ще усещате любовта ми, където и да сте. Играйте, милите ми. Вече сте отново заедно. И не ревнувайте един от друг, защото винаги съм ви обичала като едно цяло. Сбогом, част от мен“, пише талантливата певица във „Фейсбук“.

Тя е убедена, че те отново са заедно

Гледам безжизненото ти телце и се гневя, че Господ за втори път ми отне най-ценното, което съм имала…Дракон, а сега и теб, Карпузче… После се успокоявам като си казвам “Бяхте твърде съвършени за този свят“… За кратко се успокоявам, но очичките ти, така отворени, сякаш още ми говорят… Аз още плачех за смъртта на Дракон, а сега и ти, Карпузче мое. Толкова те обичам!

Намразих и съботата! Дали си разбирал колко щастие внесе в живота ми?! Дали успях да ти дам всичката любов, която заслужаваше? Моля се на Господ, да се грижи за теб, да целунеш Дракон и Арес от мен и да бъдете на по-хубаво място от тук.
Ти си моят силен мъж, макар да беше само килограм, ти се бори като войн, до последният си дъх, ти беше войн!

Маминото момченце, така съвършено, така обичано… Толкова любов още исках да ти дам… Гледам те и си мисля “сега ще стане, пак ще запее, както напоследък правеше, ще поискаш да се завиеш в дрехите ми, да ядеш на масата с нас, като човек, да ми ядеш от ябълката“, но ти лежиш така отпуснат, така гледащ ме… Каквото и да напиша няма да е това, което изпитвам в момента..

Толкова съм опустошена от загубата ти, толкова празна. Никакви думи, събития, хора не са в състояние да променят това. – Нищо!!! Пустош…“, пише Райна.

И допълва: „Изгубих дете, не куче. Това беше ти за мен цели 13 години. Моето бебче, детенцето ми. Толкова невинно, толкова крехко, толкова обичащ живота. Угасна в ръцете ми“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Райна е съсипана от мъка”

  1. Деница Димитрова

    авг. 18. 2020

    Аз съм Деница Димитрова от Враца и моя приятелка на име Севда е спала с Коцето под носа на тази луда и ревнива. Ние сме умни жени от сферата на банквото дело, а приятелите ни са програмисти. Това е моя. Даже сме били на една маса с тази луда докато Коцето й изневеряваше.
    https://images.app.goo.gl/Nm9cWQdBDztqpj1o9

Добавете коментар