Не е за вярване какво се случва със Станимир Гъмов

Случката раздели известните личности на два отбора
0

Случката раздели известните личности на два отбора

Не е за вярване какво се случва с актьора Станимир Гъмов.

От близкото му обкръжение разкриват, че към днешна дата той вече дължи пари на половин София.

Станимир Гъмов
Случката раздели известните личности на два отбора

Това стана ясно, след като известен в хайлайф средите гримьор го обвини в социалната платформа Фейсбук.
Станимир Гъмов не остана безучастен и отговори на нападките чрез коментари в мрежата, обръщайки се към недоброжелателите си с доза ирония.

Повод за скандала помежду им се превърна задържането на модната шефка Евгения Калканджиева от органите на реда по-рано заради съседска разпра. Известните се разделиха на два отбора „за“ и „против“. Някои от тях дори прескочиха границите на благоприличието и си размениха хапливи коментари, пише „Телеграф“.

Включването на гримьора Валентин Кулагин, който е бил част от риалити формата ВИП Брадър, подразни Гъмов.
„Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София. Оправи си борчовете и тогава съвети към мен!“, бе отговорът на майстора с четките, след като Станимир написа: „Никога, ама никога не си позволявай да коментираш каквото и да е. И понеже няма да го схванеш веднага, ще ти го повторя – никога.“

Актьорът се засегна от обръщението, а към нападките подходи с ирония, без да ги приема сериозно. Това като че ли провокира повторно брадъра, който изригна:
„Лоша работа, нали? Откакто затвориха театъра в Шумен се чудиш къде да се изявиш.“

Популярният с нетърпимостта си към забележки Валентин Кулагин, изтри коментарите. Скрийншоти обаче се появиха в lifeonline.
В обсъждането на темата се включиха още знаменитости, сред които Ива Екимова, певицата Йоко Захариев, плеймейтката Златка Димитрова и рап певецът Йонислав Йотов – Тото от група „СкандаУ“.

Повечето от тях споделиха, че поведението на Калканджиева е резултат от непрекъснатия натиск на който е подложена. Други пък строго я осъдиха, акцентирайки на саморазправата с комшиите й, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.