Актьорите от "Приятели" се събират за още един извънреден епизод

Дългоочакваният специален епизод, отбелязващ събирането на шестимата оригинални актьори от хитовия телевизионен сериал "Приятели", може да бъде заснет до края на лятото, съобщават Ройтерс и Контактмюзик, цитирани от БТА. Снимките за специалното предаване трябваше да започнат в края на март на оригиналната звукова сцена в Бърбанк, Калифорния. Производството на филми и телевизионни продукции обаче беше спряно за неограничено време заради пандемията от коронавируса. Дългоочакваното предаване с участието на оригиналните звезди на сериала "Приятели" Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър се очакваше да бъде готово за старта на HBO Макс по-късно през този месец с цел да привлече зрителския интерес към новата стрийминг платформа. От Уорнър Мидиа Ентъртейнмънт сега съобщават, че феновете вероятно ще трябва да почакат още за специалното събиране на "Приятели", тъй като изпълнителните директори на HBO Макс се надяват да го заснемат пред публика на живо, вместо да го осъществят във виртуален формат със звездите под карантина.

Изчакване

Робърт Грийнблат, президент на Уорнър Мидиа Ентъртейнмънт, която ще лансира стрийминг платформата HBO Макс на 27-ми май, казва, че според него изчакването си струва, за да може дългоочакваното събиране да бъде заснето по традиционен начин. "Надяваме се епизодът да бъде заснет до края на лятото. Вярваме, че събирането на шестимата невероятни приятели си струва да се случи пред публика на живо, а не в някакъв ограничен видео формат, показващ участниците да подвикват от своите кухни или спални", казва Грийнблат в интервю за "Варайъти". Шоута като "На живо в събота вечер" се излъчват в "карантинна версия", в която гостите и звездите на програмата представят изпълнения и скечове от домовете си, припомня "Ройтерс".

Виртуален формат

"Ако ситуацията с коронавируса се проточи, може да се ориентираме към виртуалния формат. Засега обаче се надяваме, че ще можем да заснемем събирането на звездите от "Приятели" по традиционния начин през лятото, стига ограничителните мерки дотогава да бъдат премахнати", допълва Грийнблат. [caption id="attachment_628198" align="aligncenter" width="300"]Снимат "Приятели" до края на лятото сн. Инстаграм Снимат "Приятели" до края на лятото сн. Инстаграм[/caption] Комедийният сериал "Приятели" се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994-та година до май 2004-та година. Общият брой на заснетите епизоди е 236. Поредицата е отличена с множество награди, сред които шест "Еми" и "Златен глобус", предават от vesti.bg.