Принц Хари се връща в двореца без Меган Маркъл (Развеждат ли се?)

Гласувайте за статията

Принц Хари разкрил пред приятели, че „целият му живот е обърнат с главата надолу“

Принц Хари се връща в двореца без Меган Маркъл? Внукът на Елизабет Втора се почувствал отегчен и поискал да се върне във Великобритания. Той се чувствал напълно ненужен на новото място, съобщава в. „Дейли стар“.

35-годишният принц Хари и 38-годишната му съпруга Меган Маркъл се преместиха с едногодишния си син Арчи в Лос Анджелис, Калифорния, в края на март. Според изданието херцогът на Съсекс е имал трудно преместване. Неговата приятелка Джейн Гудол разкри пред репортери, че „той смята новия си живот за малко сложен“.

В четвъртък, 7-ми май, принц Хари се оплакал на приятелите си, че му липсват армейските времена и е усетил, че „целият му живот е обърнат в главата надолу“. Той добавил, че е объркан от всички промени, настъпили след отказа му от кралските привилегии.

Завръщане

Ричард Фицуилиамс, който от много години наблюдава живота на кралското семейство, казва пред изданието, че принц Хари може би се чувства безполезен на новото място. „Хари безспорно е щастлив, че е с Меган и Арчи, но ако всички най-нови репортажи са верни, то част от него иска да се прибере вкъщи“, казва журналистът.

Той подчертава, че херцогът на Съсекс няма нищо, с което да се занимава, тъй като поради пандемията неговият личен проект – спортни състезания за ветерани от Invictus, е отменен, а стартирането на благотворителна фондация със съпругата му е отложено. „Той обича да прави нещо полезно и се посвещава изцяло на това. И в Холивуд той вече не може да направи нещо, което да помогне на обществото, особено на обикновените хора“, обяснява наблюдателят.

Принц Хари се връща в двореца без Меган Маркъл? сн. YouTube

Принц Хари се връща в двореца без Меган Маркъл? сн. YouTube

На 1-ви април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да действат като членове на британското кралско семейство. В следващите 12 месеца те ще могат да разчитат на помощта на бащата на Хари – принц Чарлз, който ще заплати разходите на сина си и снаха си с лични средства, предават от marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар