Стабилна връзка и дата на първата среща!(Наистина е важно-част 3)

Датата на първата среща е важна за връзката, сн. Фейсбук
0

Стабилната връзка се влияе от датата на първата среща

Датата на първата среща е важна. Тя попада под знака на 12-те зодии, които определят нейното бъдеще и настояще. Когато се срещате за първи път разкрива дали връзката ви ще е краткотрайна, като априлски сняг или ще остареете заедно.

връзка
Датата на първата среща е важна за връзката, сн. Фейсбук

Ето какво показва датата на първата ви среща за любовния ви живот:

Връзка под знака на Стрелец (първа среща: 22 ноември – 21 декември)

Кой има нужда от ваканция или Discovery Channel, когато вие двамата сте наоколо? Вие се образовате взаимно чрез различните си истории и преживявания.

Не сте двойка, която обича да си стои вкъщи, и трябва да излизате сред природата или извън града възможно най-често. Лесно бихте могли да се преместите в друг регион или държава.

Връзка под знака на Козирог (първа среща: 22 декември – 19 януари)

Тази връзка се гради върху вашите индивидуални и взаимни успехи. Ако нещо попречи на това, тогава връзката може и да не успее, защото партньорствата на Козирозите се основават върху постижения и амбиция.

Поне един от вас ще бъде фокусиран върху кариерата си, а традиционните семейни въпроси могат да бъдат на заден план, заради повишение или работа.

Връзка под знака на Водолей (първа среща: 20 януари – 18 февруари)

Това е лека и лесна връзка: вие сте колкото приятели, толкова и партньори, защото приятелството е изключително важно и за двама ви. Не би било изненада, ако се запознаете чрез общи приятели или чрез група (Водолеят управлява отбори, клубове, благотворителни организации, групи).

Връзка под знака на Риби (първа среща: 19 февруари – 20 март)

И двамата сте много добри в общуването без думи и сексът е дълбоко интуитивен. Освен това сте по-чувствителни, когато сте заедно. Чувството на емоционална уязвимост може да бъде проблем, освен ако и двамата не се научите да контролирате чувствата си. Връзката може да се почувства като ваканция от реалния свят, всичко е свещи и романтика, а музиката ви обединява.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.