Джеймс Мидълтън си обръсна брадата (Вижте го неузнаваем – Видео)

Гласувайте за статията

Братът на херцогинята неузнаваем, какво не прави самоизолацията с хората

Джеймс Мидълтън и годеницата му Ализе Тевене обявиха годежа си през октомври миналата година. Сватбата им трябваше да се състои този месец. Само, че заради пандемията от коронавурис церемонията бе отложена.

Отлагането на датата на венчавката накара братът на херцогинята на Кеймбридж да направи нещо много специално за своята годеница.

Джеймс Мидълтън си обръсна брадата
Снимка: Инстаграм

Джеймс се реши на много смела постъпка, а именно да си обръсне брадата. Която носи от цели седем години.

В личния си профил в Инстаграм мистър Мидълтън сподели откровено видео, в което обяснява на камерата защо в момента предприема такива драстични мерки, предават от elle.ru.

Ализе и аз трябваше да се оженим… е, всъщност този месец. Тя никога не ме е виждала без брада, така че реших, че е време да й покажа какво стои зад нея “, казва Мидълтън-младши. „Всъщност най-много ме притеснява, че тези момчета (сочи към кучетата си) може да не ме познаят по-късно.

Джеймс Мидълтън с годеницата си
Снимка: Инстаграм

Веднага след това може да водите как бъдещата булка посреща своя любим. Тя скача от един стол в градината и крещи, шокирана от новия вид на Джеймс: „О, Боже мой! Толкова е странно, казва изненаданата  французойка, вика и се смее. „Дори когато те целуна, всичко е различно!“ Чудя се какво ще каже Кейт?”

Повече вижте във видеото!

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар