Шайло на Анджелина Джоли порасна (Вижте как посреща 14-я си РД – Снимки)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Джоли и Пит става на 14 г, девойката се превърна в хубава тийнейджърка

Щерката на Анджелина Джоли и Брад Пит на 27 май навършва 14 години. Първородното биологично дете на холивудските звезди ще посрещне рождения си ден по специален начин.

Заради карантината бившите съпрузи са принудени да си стоят вкъщи. Но това не пречи на 56-годишният актьор да се види с порасналата си наследничка защото имението му се намира много близко до това на Анджелина.

Според запознати по време на карантината Пит все по-често се вижда с децата си. Като грижовен баща той се подготвя за празника на Шайло отдавна. Заел се е да я зарадва с парти в приятелска и забавна атмосфера, предават от showbiz.clutch.ua.

Шайло с майка си Анджелина Джоли
Снимка: showbiz.clutch.ua

Бившият съпруг на Джоли е приготвил игри и забавления за децата и празникът й да бъде незабравимо преживяване. Очаква се рожденичката да прекара сутринта с баща си защото той и тя си имат традиция. Винаги й приготвя закуска на този ден.

Според плана след като закусят заедно към тях ще се присъединят и останалите деца на семейството. Не е ясно обаче дали Мадокс и Пакс ще отидат за домашното парти защото се говори, че най-големият осиновен син все още не се е помирил с баща си. А по-малкият му подражава.

44-годишната актриса през това време ще си остане вкъщи. Но по-късно Шайло ще се върне и ще вечеря на рождения си ден с майка си.

Анонимен източник казва: „Шайло ще започне деня си с Брад, но после ще вечеря с майка си. Сега тя е тийнейджър и родителите й се опиват да й дадат по-голяма свобода.”

Вижте още снимки на порасналата Шайло в галерията!

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар