Мира Добрева сменя Драго Чая и Нора Шопова в „Питай БНТ” (Вижте новите рокади)

Гласувайте за статията

Водещата сяда в стола на Драго Чая, махат ги с Нора Шопова заради скучно водене

Мира Добрева не може да се оплаче, че не й предстоят промени в професионален план. Водещата, която от години е позната като лице на предаването „Отблизо” на телевизията-майка ще я видим в чисто ново амплоа.

Тя ще изненада всички като от понеделник ще се появи на мястото на Драгомир Драганов и Нора Шопова в новото предаване „Питай БНТ”. Това обявяват от държавната медия официално.

Нора Шопова
Снимка: Блиц

Нора Шопова се задържа като екранна половинка на Драгомир Драганов едва три седмици. Но и за нея предстои промяна. Бившата синоптичка на Нова тв ще бъде една от спортния екип на телевизията. Това ще е чисто ново професионално поприще за нея, тъй като до този момент не се е занимавала с това. Да припомним, че преди да се появи на екран и да съобщава времето, красавицата бе моделка, предават от show.blitz.bg.

Драго Чая ще продължи да води „БНТ на 60“ и Клуб История БГ“.

Мира Радева със семейството си
Снимка; Фейсбук

Мира Радева пък заявява, че няма нищо общо с предаването „Отблизо“, което сега върви по БНТ. Тя приема новото предизвикателство, но обещава да прави това, което обича най-много. Журналистката пак ще бъде сред феновете си. Ще посещава и най-малките градчета ище си споделя с хоара, а те ще й разказват легенди, ще й показват традициите си и интересни ритуали. Водещата им благодари за подкрепата през всичките тези изминали години!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мира Добрева сменя Драго Чая и Нора Шопова в „Питай БНТ” (Вижте новите рокади)”

  1. Хемилиона Червенкова

    май 13. 2020

    Първото предаване на “Питай бнт”, Шопова употреби над 13 пъти думата “абсолютно”. Видимо освен да ходи безмълвна по подиуми, да чете прогнози,… липсва й мисъл, пригодност да си журналист на такава рубрика с дискусии с участници и зрители, но пък не й липсва някой да я тика упорито и на всяка цена, въпреки че видимо не става!! НЕ СТАВA!

Добавете коментар