Изненадваща тв рокада

Гласувайте за статията

Мнозина не могат да повярват

Съвсем скоро зрителите ще станат свидетели на поредната изненадваща тв рокада.

В предстоящата тв рокада са замесени две от най-красивите водещи на Българската национална телевизия.
Става въпрос за Мира Добрева и Нора Шопова.

тв рокада

Мнозина не могат да повярват

Красивата тв водеща, която всички свързват с предаването й „Отблизо“ по БНТ, вече отваря чисто нова страница в професионалната си биография. Мястото, което тя ще заеме, несъмнено ще изненада много всички.

От понеделник Мира Добрева сяда в стола на водещата Нора Шопова в предаването „Питай БНТ“. Новината бе обявена официално от медията. Освен това Мира Добрева също не пропусна да се похвали в социалната мрежа.

Нора Шопова пък, която се задържа едва три седмици като водеща на „Питай БНТ“, се присъединява към екипа на спортните новини и програми на медията. Това е нещо съвсем ново за нея, тъй като до момента не се е занимавала с тази материя. Припомняме, че Нора Шопова е бивша манекенка и бивша синоптичка в Нова тв.

Наскоро Мира Добрева пък, обяви, че вече няма нищо общо с нейното „Отблизо“, от което в момента вървят повторения.
„Започнахме заедно преди 9 години и бяхме първите, които повярвахте в мисията, че първа може да бъде добрата новина…

Ще се посветя на новото предизвикателство, но ще продължа да правя това, без което не мога – да бъда сред Вас – в най-малките градчета, села и махали, да си споделяме, да ми разказвате легенди, да снимаме древни ритуали, да ми показвате нравите, традициите и обичаите на загадъчните общности. Благодаря Ви за безпрецедентната подкрепа през годините!“, пише тя, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар