Разтърсващи подробности за издъхналата служителка на полицията в Пловдив Преглеждания: 4151

Няма данни тя да е страдала от сериозен здравословен проблем
0
1/5 - (1 vote)

Няма данни тя да е страдала от сериозен здравословен проблем

Появиха се разтърсващи подробности за внезапно издъхналата служителка на полицията в Пловдив – Гергана Бакърджиева.

От близкото й обкръжение издават, че 43-годишната жена не е имала сериозни заболявания. В този ред на мисли смъртта й е настъпила внезапно и неочаквано.
Жената е работела в сектор „Оперативна дежурна част – видеонаблюдение”. Липсват данни тя да е страдала от нещо сериозно.

Пловдив
Няма данни тя да е страдала от сериозен здравословен проблем

Служителката на сектор „Оперативна дежурна част“ в Пловдив е издъхнала в съня си. По непотвърдена официално информация, Гергана Бакърджиева не е била семейна и не е имала приятел.

Колегите й я определят като изключително тиха, отговорна и съвестна служителка. Пловдивската полиция е в шок, тъй като това е втората внезапна смърт на техен колега.

Припомняме, че вчера бе погребан и полицай, който издъхна навръх рождения си ден.
47-годишният Петър Богунски оставя кръгло сираче 9-годишно момиченце, тъй като и съпругата му издъхна преди четири години.

Тя изгуби живота си в тежка катастрофа на бул. „Руски“ в Пловдив. Тогава лек автомобил „Ауди“ помете „Пежо“ и уби четирима души. След тази трагедия Богунски се грижел сам за дъщеричката си.

Колегите на пътния полицай съобщават, че той е издъхнал навръх рождения си ден. Като причина за смъртта му се посочва инфаркт, пише blitz.bg.

Поклон пред паметта им!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.