Брутална гавра с Васил Михайлов

Гласувайте за статията

Не е изключено това да отключи реална вълна за помощ

Бруталната гавра с известния български актьор Васил Михайлов, е поредното доказателство, че човешката наглост е безкрайна.

Този път скандалната гавра не е само с името на един от най-големите родни актьори – Васил Михайлов, а и с верните му фенове.

Васил Михайлов

Не е изключено това да отключи реална вълна за помощ

Става въпрос за измамници, които събират пари за операцията му чрез социалните мрежи. Това се случва в един от големите световни сайтове за благотворителни кампании GoFund Me.
Първоначално там е обявено, че се стартира набирането на 2000 долара за 82-годишния ветеран на Военния театър.

Кампанията е озаглавена „Очите на българската просвета“ и в текста към нея се казва: „Актьорът Васил Михайлов почти е загубил зрението си, но няма пари за операция на очите“. За организатор е посочена Катерина Танева, а линковете за дарения са споделени в няколко фейсбук групи, пише „Телеграф“.

Почитатели на актьора, разбира се, веднага откликват на зова за помощ и така първите 180 долара стават факт. Само ден по-късно обаче, благотворителната кампания е заличена от сайта. Хората, които са дарили пари, вероятно са „изгорели“ с тях.
Вероятно всичко това е направено с умишлена цел за облагодетелстване на гърба на феновете на един от най-обичаните актьори.

Не е изключено и въпросната жена да е разбрала, че е прочела фалшива новина, и е изтрила гафа си. От изданието посочват, че на този етап не е ясно.
Дали обаче подобна фалшива кампания няма да отключи и реална такава, за да може Васил Михайлов наистина да получи възможност да се подложи на подобна интервенция. Това само времето ще покаже, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар