Анджелина Джоли с емоционален спомен за майка си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Смъртта на майката на Анджелина Джоли променя много актрисата

Смъртта на майката на Анджелина Джоли променя много актрисата. Вчера, 10-ти май, в редица страни по света отбелязаха Деня на майката. Много известни личности използваха социалните мрежи, за да поздравят своите родителки, или да покажат жестовете, с които са ги изненадали на празника.

Анджелина Джоли избра по-различна форма. Ден по-рано в „New York Times“ (където все по-често четем думите й) излезе нейното емоционално признание за покойната й майка. „Изгубих своята майка през 30-те си години. Когато сега се върна назад към това време, мога да видя колко много ме е променила нейната смърт“, каза Джоли.

Марчелин Бертран почина през 2007-ма година. Тя загуби тежката битка, която води с рака на гърдата и яйчниците. Смъртта й не е била неочаквана, но е преобърнала целия свят на Анджелина Джоли. „Да загубиш майчината любов и топлота, меката прегръдка, е като някой да те отвие и да вземе защитното ти одеяло“, продължава актрисата.

Анджелина става свидетел и на това как раздялата на майка й с баща й Джон Войт променя тотално мирогледа и целите й. Тя се оказва на 26 години с две деца и с известен бивш съпруг. Изоставя мечтата си да бъде актриса и се отдава на майчинството.

Години след смъртта на майка си Марчелин, Анджелина Джоли си татуира буквата „W“ на дясната си ръка в нейна памет. Това напомня на актрисата за песента на Rolling Stones „Winter“. Това е песента, която майка й й пеела, за да заспи. А днес, всеки път, когато погледне буквата, Анджелина усеща домашен уют и защита, предават от lifestyle.bg.

Анджелина Джоли с емоционален спомен за майка си сн. Уикипедия

Анджелина Джоли с емоционален спомен за майка си сн. Уикипедия

В момента Джоли кара карантината с шестте си деца и спазва всички мерки за ограничение на разпространението на коронавируса. Миналия месец актрисата сподели, че е изключително щастлива, че е у дома с всичките си деца, включително и със сина си Мадокс. Той се завърна в САЩ, тъй като университетът в Южна Корея, където учи, е затворен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар