Галя от „Каризма“: Не се притеснявам от оценките на журито в „Капките“ (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Галя от „Каризма“ приема спокойно, че понякога може да стане за смях

Галя, която помним от дуета с Миро „Каризма“, се завърна от Лондон, за да участва в „Като две капки вода“. В специално интервю тя разкрива колко време отнема подготовката за всяко изпълнение, кои са най-трудните й образи досега в предаването и притеснява ли се от оценките на журито.

Галя разкрива, че само гримът за всяко едно изпълнение може да отнеме 5-6 часа. „Подготовката е комплексна и може да трае около 5-6 часа, в зависимост от сложността на образа и дали изисква маска. Обикновено се веселим помежду подготовката, тъй като сме всички заедно. Към финала на шоуто вече сме се поопознали и сприятелили, така че е все по-забавно.

Всеки преминава през различните етапи – грим, коса, костюми, заплесваме се по това колко яко стават образите на колеги и се концентрираме върху своя собствен образ. Бих казала фокусирана концентрация помежду шеги и закачки“, казва Галя, пише vesti.bg.

Тя много би искала да й се падне песен на Белослава или Камелия Тодорова. „Бих направила образите им с много любов и приятелско намигване, тъй като обожавам и двете“, разкрива изпълнителката.

Трудни образи

Галя разкрива и кои са били най-трудните образи в шоуто, в които е трябвало да се превъплъти. „Най-трудните може би бяха Freddie Mercury и Prince – не само защото са мъжки образи, но защото уважението ми към техните легенди е огромно, и фактът че вече не са сред нас изключително много ме натъжи. Когато облечеш костюма и осъзнаеш, че в следващите минути трябва да се слееш в едно с тяхната енергия, за мен бе много разтърсващо емоционално“, споделя изпълнителката.

Галя признава, че оценките на журито в „Като две капки вода“, въобще не я притесняват. „В това шоу сме, за да се забавляваме, разголваме душите си и да приемаме с лекота на сърце, че понякога ще станем за смях. Стига публиката да се забавлява, ние сме свършили добре работата си“, казва изпълнителката.

Тя признава, че липсата на публика в залата, наистина е странно. „Определено е странно и нетрадиционно за шоуто. Публиката винаги те зарежда с много енергия и е най-непринудената и непосредствена обратна връзка. Липсва ми и със сигурност – би било страхотно да чуваме реакциите ми, да се потопим в звука на аплодисментите и да обгърнем залата с поглед, срещайки техните погледи, чувството е велико и незаменимо“, казва Галя.

Галя не се страхува от оценките на журито в "Като две капки вода" сн. Инстаграм

Галя не се страхува от оценките на журито в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

Тя споделя, че по време на изолация най-много й липсват приятелите и времето, което прекарват заедно. А когато ограниченията паднат, първото нещо, което Галя ще направи, е „да отиде на фитнес и да се разцепи от упражнения“. „Зажадняла съм за спорт“, споделя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар