Андреа не си взима поука и това е, не спира да се излага!

Андреа отново показа прелестите си без капка свян. Пулевица качи клипче по розов потник, като във видеото прави кифленски физиономии, а на моменти уж неволно се подават ареолите на гърдите й, видя вестник „Уикенд“. [caption id="attachment_627973" align="aligncenter" width="242"]Андреа Андреа не си взима поука, прави резил след резил[/caption] Това е поредното показване на бюста на фолк певицата, която обича да го демонстрира постоянно. Изтърканият номер с изскачащите зърна за нея се превърна в рутинно изпълнение на всяка нейна снимка или клип. Тъй като Андреа вече не може да си показва силиконовите прелести по участия, използва карантината, за да ги демонстрира в мрежата. Бившата-настоящата на боксьора Кубрат Пулев често предизвиква мъжките фантазии и с чисто голи фотоси, които, разбира се, са старателно обработени с фотошоп.

Изпълнителката се вталява стабилно на всяка своя снимка. Пропуска обаче да обработи гърдите си, които висят чак до пъпа. Теодора, както се казва по паспорт родената край Сапарева баня певица, явно смята, че гледката на висящите й гърди е приятна, но почитателите й не са на това мнение.

Перхидролената блондинка спешно се нуждае от нова корекция на бюста, която да повдигне увисналите й прелети, констатират недоброжелатели в мрежата. Дали заради качените над 25 кила, или защото вече имплантите й са за смяна, но е факт, че бюстът на изпълнителката спешно се нужда от ретуш. 33-годишната блондинка не успява да върне предишната си форма, защото не й се пази диета и не й се спортува. „По-лесно е с фотошоп. Защо да се изтезава с режими и фитнес, като може да се тъпче като прасе с калорични храни и да е слаба, но само на снимки. Нейното вече е раздвоение на личността. В мрежата е слаба и манекенски пропорции, а в реалния живот е една пухкавелка, която се тъпче с висококалорична храна“, коментират колежки състоянието на Андреа.