Късметлия: Баненкин плаща половин наем на дома си заради епидемията! Преглеждания: 539

Баненкин случил на хазяйка
0
Оценете този post

Димитър Баненкин плаща половин наем заради епидемията!

Актьорът Димитър Баненкин, станал любимец на зрителите с ролите си в „Недадените“ и „Скъпи наследници“, призна, че заради пандемията плаща половин наем.

Баненкин
Баненкин случил на хазяйка

„Опитвам се да живея колкото може по-пестеливо. Намалих си наема, говорих с хазяйката, която, слава Богу, ме разбра и ми каза, че няма проблем. Отвсякъде съм се ограничил“, сподели пред Диана Любенова актьорът.

Баненкин харчи спестените си пари в момента, тъй като не взема заплата от Сатиричния театър, няма и хонорари. Признава обаче, че готови пари бързо се стопяват и се надява ситуацията в културния сектор да се оправи скоро.

Въпреки, че по думите му, дори да отворят театрите, в тях няма да има много зрители. „Ако през септември дойде втори пик, сме загубени. Най-лошото е, че театрите се напълниха. В последните години хората ходеха на театър, даваха по 20-30 лева за билет.

И в един момент идва този вирус, хората няма да имат пари за театър, те харчат от спестяванията си, от което ще пострада, разбира се, и туризмът. Когато имаш 40 лева, няма да дадеш 20 за театър“.

Баненкин е ограничил и излизанията си, като прекарва времето си в гледане на сериали. Актьорът е обърнал биологичния си часовник и по цели нощи гледа чужди продукции.

Звездата на Сатирата споделя, че очаква скоро да започне снимките на нов филм, които е трябвало да стартират през април.

За тях обаче трябва да влезе във формата, защото покрай излозацията е качил 4 кг, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.