Хороскоп за 11 май, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Около вас ще се появи интересна дискусия. Напоследък не ви се занимава с безсмислени спорове, затгова и не сте изразявали мнението си, но днес няма да е така. Разбирате добре темата, затова ще имате своите аргументи. Избягвайте конфликти – представете гледната си точка спокойно и убедително.

Телец
Днес ще сте ангажирани предимно с рутинните си занимания. Ще се появи възможност да разгърнете уменията си, но това крие определени рискове. Ако не се чувствате достатъчно подготвени, пропуснете я. Някой ще ви помоли за помощ – обърнете му необходимото внимание.

Близнаци
Ще попаднете на вълнуваща промоция, която щше изглежда твърде изгодна, за да е истина. Не се поддавайте на емоцията и не взимайте прибързани решения – погледнете по-внимателно и ще вадите какво не е наред. Обърнете внимание на семейството си – то ще ви помогне да се отпуснете.

Рак
Наскоро сте осъзнали колко цените близките си. Искате да направите нещо специално за тях, но не знаете дали ще успеете сами. Не се притеснявайте – не всичко трябва да е перфектно. Ще ви остане повече свободно време, в което ще можете да обмислите всичко в детайли. Насладете се на приятната вечер със семейството вкъщи.

Лъв
Днес може да се наложи да поемете някои рискове на работното място. Най-важното е да останете спокойни – притеснението ще ви загуби ценно време и нерви. Останете фокусирани само върху изпълняването на задачите си и ще ги приключите навреме. Отделете време за себе си и го прекарайте в приятни занимания.

Дева
Добре е днес да погледнете на всичко около вас в парспектива. Какво значение има дали харесвате някой на работното място, ако той не играе важна роля в ежедневието ви. Ще осъзнаете колко много се притеснявате за маловажни неща. Обърнете внимание на близките си и се погрижете за семейството си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар