Мистериозна смърт застигна медик, открил нулевия пациент с COVID-19

Гласувайте за статията

Тук определено има нещо гнило

Мистериозна смърт застигна медик, който е открил нулевия пациент с COVID-19 в Русия.

Световните медии съобщават, че само през последните няколко седмици трима руски медици, борещи се с COVID-19 на първа линия, са паднали мистериозно от прозорците на болниците. Това се е случило в лечебните заведения, в които са работили или са се лекували.

COVID-19

Тук определено има нещо гнило

Всичко това е накарало обществото да се усъмни какво точно се случва зад стените на лечебните заведения.
На 24 април Наталия Лебедева, началник на спешните медицински служби в тренировъчна база на руските астронавти, пада през прозорец. Това се случва в болницата, в която се лекува от инфекция с COVID-19. Умира на място.

На 1 май умира и Елена Непомнящая, главният лекар в болница в Сибир. Тя прекарва цяла седмица в интензивното, след като пада през прозореца, докато води конферентен разговор в зала в болницата.

Ден по-късно Александър Шулепов, лекар от спешна помощ, пада от втория етаж на болницата, в която работи и се лекува от COVID-19.
Той все още е жив, но е в тежко състояние с фрактура на черепа.

Властите в Русия разследват и трите случая, но все още няма официални данни какво се е случило с лекарите. Така или иначе обстоятелствата около инцидентите са, меко казано подозрителни.
Според различни медии Непомнящая е говорела с висш руски здравен служител. Той е искал да превърне цяла сграда в болницата й в отделение, в което се лекува само COVID-19.
Тя не се съгласила с идеята и минути по-късно пада през прозореца.

Шулепов пък публикува видео на 22 април, в което обяснява, че е принуден да работи, въпреки че се е заразил с коронавирус.
Пет дни по-късно се появява ново съобщение, в което медикът връща думите си назад. Той дори заявява, че е „говорил, докато е бил прекалено емоционален“, а седмица след това пада през прозореца, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар