Ивайло Пенчев с драматично признание преди операцията Преглеждания: 2555

Медиците са категорични, че не съществува риск от инвалидизация
0
4/5 - (1 vote)

Медиците са категорични, че не съществува риск от инвалидизация

Бизнесменът Ивайло Пенчев направи драматично признание преди операцията.

Припомняме, че босът на „Уолтопия“ се разби със самолета си. Той благодари на всички, които са се отзовали на призива му в социалната мрежа за кръводаряване.

Ивайло Пенчев
Медиците са категорични, че не съществува риск от инвалидизация

Ивайло Пенчев призова хората да дарят кръв, а той щял да почерпи. „Благодаря ви мили хора дето давате кръв:) Много ви благодаря! Разни приятели ми писаха, че не им искат кръвта щото самите те са болни. На вас благодаря още повече задето въпреки болестта си искате да ми помогнете.

Много се трогнах тези дни! И много се трогнах от милото отношение на всички хора в Пирогов и от бърза помощ! Хората дето внимателно ме вадиха от самолета, Доктора, дето ми ши лицето с тънка игла и фин оверлог, сестрите дето ме миха внимателно и ме дупчиха с малки дупки усмихнати, лекарите-фотографи, които ми барнаха готин профил и анфас и сякакви 3дета на скенерите.

Другите добри доктори, дето ми слагаха хубави инжекции против болката и идваха цяла нощ да видят как съм, санитарите, които изнасяха тоновете урина дето бълвам заради системите, невролозите, дето ме гъделичкаха по корема и краката и викаха – добре си и сигурно изпускам някой.. Но всички хора тук в Пирогов са много мили и грижовни. Трогнат съм ! И дълбоко благодарен.“, написа бизнесменът.

Както вече бе съобщено, Пенчев не е губил съзнание след инцидента. Той е настанен в неврохирургията на „Пирогов“ и предстои днес да му бъде извършена операция на гръбнака, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.