Адвокат Марин Марковски е категоричен, че Кристиан е действал умишлено

Гласувайте за статията

Според него сумата трябва да е тройно по-висока

Марин Марковски, който несъмнено е един от най-добрите български адвокати даде категоричен отговор на доста нашумял напоследък въпрос.

Адвокат Марин Марковски подчерта недвусмислено, че действията на Кристиан Николов са били умишлени.

Марин Марковски

Според него сумата трябва да е тройно по-висока

„Той не е искал конкретно да убие Милен Цветков, защото едва ли го е познавал, но действията му са умишлени. Той е извършил няколко нарушения – шофирал е с многократно по-висока скорост, не спира на червен светофар, заплашва живота на още много хора и кара след употребата на наркотици. Не е взимал за пръв път наркотици и е знаел какъв е ефектът от тях“, категоричен бе адвокат Марин Марковски.

Това заяви пред БНТ адвокат Марин Марковски по повод убийството на Милен Цветков на Великден. Според него наказанията за пили и дрогирани шофьори трябва да бъдат увеличени.

„В момента могат да ви накажат от 1 до 5 г. затвор и глоба от 500 до 1500 лв. Това са прекалено малко пари. Сумата трябва да е тройно по-висока. Тогава жената на шофьора ще му се кара у дома, тъй като не носи пари, защото е карал пил. Трябва да се увеличи и срокът на отнемане на книжката, но не и срокът да е безкраен, както се появиха идеи от някои депутати“, заключи Марковски, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар