Атанас Балкански май печели „Хелс Китчън“

Гласувайте за статията
Най-големият конкурент на Наско – Реджеп, вече живее в Германия

Новият победител в „Хелс Китчън“ се казва Атанас Балкански – смятат фенове на предаването. Снимките на кулинарното шоу са приключили съвсем наскоро, а финалът ще бъде излъчен на 21 май. Името на победителя все още се пази в тайна, но според слуховете именно Наско ще прибере голямата награда от 100 хил. лева плюс договор за работа при шеф Виктор Ангелов – пише в. „Уикенд“.

Феновете на предаването са разделени на два големи враждуващи лагера. От едната страна на барикадата са поддръжниците на пловдивчанина Наско, от друга – тези на Реджеп Бадев, който е роден в Сърница, но от 5-годишен живее в Италия. Очаква се последната битка да е именно между двамата.

Феновете на „Хелс Китчън“ отдавна са забелязали, че Реджи е голям готвач, но е твърде самонадеян за вкуса на шеф Ангелов. Наско се очертава като най-големият любимец на шефа в актуалния трети сезон на шоуто. Балкански съвсем наскоро е публикуван на видно място в профила си във Фейсбук своя снимка от страницата на предаването и вече приема поздравления от близки и познати.

Сред любимците на Ангелов тази година е и „закръглената“ Галя, която вбесява повечето зрители на предаването. Водещият обаче я харесва и това кара много хора да я смятат за сигурен финалист.

Наско е най-вероятният финалист

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар