Слави Трифонов в комбина с Мая Манолова

Слави Трифонов в комбина с Мая Манолова
3.67 (73.33%) 3 votes
Слави и Манолова отново се съюзиха срещу Бойко Борисов

Мая Манолова, която все още битува в съзнанието на българина като „омбудсмана на Републиката“, и Слави Трифонов отново действат в комбина срещу Бойко Борисов с цел да го свалят от власт – пише в. „Уикенд“. По време на местните избори през есента, когато Манолова се размина на косъм от кметския стол в столицата, двамата преминаха през период на раздори. В последно време обаче сътрудничеството им отново се е задълбочило – твърди сайтът Lupa.bg.

„Мая Манолова иска да използва партията на Слави, за да изплува отново на политическата сцена. Дългия пък се нуждае от популярно лице, което да дръпне гласове на предстоящите парламентарни избори догодина“ – обясниха близки до двамата.

Мая Манолова е председател на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“, но още при промотирането й няколко пъти подчерта, че тя няма да прераства в партия. Партията на Слави Трифонов, от друга страна, все още не е регистрирана в съда, но той и съмишлениците му се надяват формацията „Има такъв народ“ скоро да бъде вписана.

Публична тайна е, че по време на последните местни избори и след тях Мая Манолова и Слави Трифонов бяха скарани, защото не можеха да се разберат кой е по-по-най. Причината – твърде големият егоцентризъм, който е характерен и за двамата.

Слави Трифонов и Мая Манолова пак са в коалиция

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар