Ким Чен Ун лъсна по-дебел и стар след завръщането си (Има ли двойник? – Снимки)

Гласувайте за статията

Потребителите в мрежата не вярват, че това е истинския Ким Чен Ун

Ким Чен Ун се появи след 20 дневното си отсъствие. Севернокорейският лидер обаче е много по-различен от преди.

Хората забелязват, че той е още по-дебел, с по-различни зъби и уши. На тези разлики се натъкват някои, които са привърженици на конспиративните теории, след като той мистериозно изчезна през април.

Това ли е истнският Ким Чен Ун или е негов двойник?
Снимка: btvnovinite.bg/Туитър

Това накара някои да мислят, че той е починал и дали не е сменен от негов двойник. На снимките, които се разпространяват в социалната мрежа веднага се набиват на очи разликите от преди и сега.  Лицето на лидера наистина в по-различно. А защитничката по човешките права Дженифър Зенк е на мнение, че формата му не е същата, а по-пухкава. Очите пък са доста по-присвити и рождените му бенки са на други места, както и зъбите са с различна фирма.

Снимка: btvnovinite.bg/Туитър

Зенк открива разлика и във формата на ушите и освен това й се вижда, че севернокорейският лидер е състарен.

Някои пък забелязват, че прическата е друга и носът е по-кръгъл. Те твърдят, че той е мъртъв и е сменен от негов двойник.

Да припомним, че използването на двойници на диктаторите не е никаква новост. Например за Садам Хюсен се знае, че е имал десетки такива през годините.

Известни е и, че Йосиф Сталин е ползвал двойник на име Рашид. С такава практика е познат и Адолф Хитлер, предават от btvnovinite.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар