Диана Димитрова и Филип Буков говорят за „Откраднат живот“ и коронавируса (Какво разкриха?)

Диана Димитрова и Филип Буков говорят за „Откраднат живот“ и коронавируса (Какво разкриха?)
5 (100%) 1 vote

Диана Димитрова и Филип Буков с нови разкрития за отношенията им в „Откраднат живот“

Диана Димитрова и Филип Буков гостуваха в „Събуди се“. Там те открехнаха завесата на сюжета в предстоящите серии на „Откраднат живот“. Тази седмица коронавирусът влезе в сюжета на хитовия медицински сериал.

В студиото на предаването Диана разкрива, че тепърва ще разберем как ще се развият отношенията между нейната героиня и героя на Филип Буков. Актрисата споделя и още една тайна, а именно, че сериалът ще се излъчва и в петък.

„Тепърва ще разберем какво се случва с героинята ми д-р Огнянова с последните осем епизода на сезона, защото сериалът вече ще се излъчва и в петък. Тепърва предстоят интересни моменти“, разказва Диана.

„Със сигурност взаимоотношенията между героите ни ще поемат в нова посока, но накрая ще го отнеса аз. Когато непознати ме срещат по улицата, определено усещам негативното им отношение. А тези, които ме познават, се учудват как всъщност мога да бъда и двете“, допълва Филип Буков, които се превъплъщава в ролята на д-р Хаджихристев.

„Откраднат живот“ винаги е бил актуален с темите, които засягат нас като общество. Знам, че хората са пренаситени от информацията за коронавируса, но „Откраднат живот“ е „живият живот“, категорична е Диана Димитрова.

От своя страна Филип Буков споделя, че коронавирусът е променил много неговото ежедневие. „Коронавирусът неизбежно промени ежедневието ни. На мен много неща ми липсват. Лично аз не се страхувам от самия вирус, но извършвам ежедневните си занимания с една доза отговорност. Тъй като в крайна сметка, аз може да не се страхувам от този вирус, но ако съм безотговорен, може да бъда заразен, да заразя някого и най-малкото да влоша обстановката.

Диана Димитрова и Филип Буков с нови разкрития за "Откраднат живот" сн. nova.bg

Диана Димитрова и Филип Буков с нови разкрития за „Откраднат живот“ сн. nova.bg

Медиците на първа линия рискуват живота си. В тази връзка се старая поне да бъда съпричастен, макар и да не се притеснявам, поне да не влошавам ситуацията. Мисля, че това е дълг на всеки един от нас. Всеки ден, когато отивахме на снимки, измерваха температурата ни, дезинфекцирахме ръцете си, преобличахме се на специално място, спазвахме дистанция с партньорите, с които снимаме“, споделя той, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар