Умът им реже като бръснач: Те са умниците в зодиака!

Тези зодии са с пъргав и бърз ум, сн. Фейсбук
0

Умът на тези зодии е бърз и остър

 

Според спецовеетн в окултното тези зодии наистина могат да се гордеят с високия си умствен коефициент. Ето кои са те:

Водолей

зодии
Тези зодии са с пъргав и бърз ум, сн. Фейсбук

Тази зодия лесно анализира всякаква информация и може да работи дори под голямо напрежение. Могат да са безпристрастни в оценката си, а това много им помага в работат и живота.

Надарени са с бърз ум и висок коефициент на интелигентност.

Девите са дарени с остър ум още от раждането си. Абсорбират и попиват информацията като гъба. Освен това съумяват да я приложат в най-точния момент.

Девите умеят да правят много точни прогнози.

Умът и логиката при Стрелецът просто вървят ръка за ръка. Прилагат и двете качества в ежедневието си.Съумяват да постигнат целите си, дори да са мноог крайни.

Околните са очаровани от техните способности.

Интелектът на Лъва граничи с гениалност. Освен, че са много любознателни, голяма част от тях преминават през различни житейски трудности и съумяват да извадят най-правилните заключения от всяка ситуация, които да приложат за в бъдеще.

Козирог

Изучаването на нови неща е приоритет на представителите на Козирога. Понякога те буквално се погребат под учебниците. Любознателни са и имат широк кръг от интереси, пише jenata.blitz.bg.

Лудо въображение и страхотни анализатори са Близнаците. Това е техният щедър подарък от звездите, смятат астролози. Имат много точна преценка и креативно мислене.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.