„Мастършеф“ спира, финалите – през есента

Гласувайте за статията
Готовите епизоди свършиха, Силвена Роу я няма, за да снимат нови

Би Ти Ви спира по средата кулинарното си шоу „Мастършеф“ – пише в. „Уикенд“. Последният епизод за актуалния тв сезон е на 12 май, а продължението и финалите му са предвидени чак за есента. За първи път в историята си в България шоуто ще бъде разделено на две части – отбелязва изданието.

Участниците в предаването и неговите фенове ще тръпнат в очакване месеци наред, докато стане ясно кой ще спечели титлата „Най-добър хоби готвач“ в страната ни и ще прибере наградата от 100 хил. лева в „Мастършеф“. Причина за това е извънредната ситуация в целия свят, наложена от коронавируса. Епизодите досега са заснети преди кризисното положение. Разпространението на заразата блокира полетите от Дубай, където е постоянното местожителство на един от тримата членове на журито – Силвена Роу.

Любимката на веганите се оказа блокирана в емирството и не успя да се прибере в родината си, за да продължи участието си в „Мастършеф“. Предаването спира преди дори половината от участниците в него да са отпаднали. От общо 16 души, които стартираха в битката за наградата, в последния епизод от тв сезона остават 10.

Какво ще се излъчна на мястото на шоуто след 12 май, засега не е съобщено. Но се очаква да е или турски сериал, или актуални предавания около пандемията.

Силвена се оказа блокирана в Дубай

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар