Даниела на Чочо Попйорданов още го жали: Обичам те безкрайно! Боли!

Гласувайте за статията

Седем години след смъртта на актьора вдовицата му призна, че времето не лекува

Седем години след смъртта на Чочо Попйорданов неговата вдовица за първи път си позволи да изкаже мъката си след тежката загуба.

Снимка: Ретро

На 5 май е годишнината, а Даниела е все още неутешима и изля мъката си в трогателно послание в социалната мрежа.

Мил спомен за приятеля си сподели и актьорът Христо Мутафчиев. В годишнината от смъртта му той разказа интересна случка от тяхно преживяване. Той си спомня как преди години заедно били на „Варненско лято”. Настанили ги в „Станцията на миньора” и след едно от представленията направили тур по кръчмите. В късен час се прибрали, но Чочо си бил загубил ключа а стаята.

Умували какво да правят и Попйорданов предложил да се качат по терасите. Стаята му била на 5-я етаж, а тази на Христо на първия. С голям зор се добрали до високия етаж, след което Чочо влязъл вътре, заключил и легнал да спи, а Мутафчиев обратно се върнал по терасите до първия етаж и влязъл официално през рецепцията.

Актьорът казва: „Такъв си беше Чочо, страшен дивак, но много ми липсва и много го обичам!”

Да припомним, че любимецът на публиката загина при нелеп инцидент, поднасяйки цветя на гроба на майка си. Той падна в два метрова дупка на гробищата и изпадна в кома. След което почина в болницата от тежките си наранявания, предават от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар