Меган Маркъл с куп критики, че е лоша родителка (Вижте как й скочи Емили Гифин)

Гласувайте за статията

Херцогинята пак разбуни духовете с видео на сина си Арчи, нарекоха я лоша майка

Меган Маркъл може да е далеч от кралството, но не спира да получава критики за  поведението си.  Този път върху актрисата се изля вълна от неодобрение. Повод да не я харесват стана излъченото видео  за рождения ден на Арчи в социалните мрежи.

Доброто намерение на съпругата на принц Хари отново не се хареса. По-специално на американската писателка Емили Грифин не й допадна, че във видеото Меган привлича цялото внимание към себе си. Тя я засече, че не е облякла панталонки на сина си, а го показва на цял свят по памаперс и то на рождения му ден. Освен това остави зад кадър баща му, на когото чуваме единствено гласа, предават от ru.hellomagazine.com.

Арчи се ядосва и хвърля книжката на пода
Снимки: Инстаграм

Маркъл като истинска актриса държи нещата под контрол и разлиства детската книжка не където иска Арчи, а където тя реши. От кадрите личи, че на него не му харесва това и даже се ядосва и плаче, а майка му започва да се дразни.

Писателката е на мнение, че поведението й е фалшиво, сякаш участва във шоу и написа в Инстаграм: „Прекрасно дете и книга. Но боже мой виждаме отново шоуто на Меган. Тя на преден план, защо тя не остана зад кадър и не снима как Хари чете книжка на сина си? Може би защото всички ще видят, че Арчи прилича повече на татко си.”

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар