Анджелина Джоли си отдъхна, Брад се вижда не с Джен, а с Алия Шоукат (Подробности)

Гласувайте за статията

Връзката на бившите се затопли по време на романа на актьора с Алия Шоукат

Анджелина Джоли най-сетне си отдъхна, че Брад Пит не се среща с Дженифър Анистън, а върти любов с приятелката си Алия Шоукат.

Въпреки, че отношенията на бившите съпрузи се разпаднаха скандално, по време на карантината се подобриха и затоплиха. Според запознати те отново отглеждат заедно шестте си деца и се държат  приятелски един с друг. Сега им е по-лесно да решават въпроси, свързани с попечителството.

Колаж: spletnik.ru

Осиновените момчета Мадокс и Пакс не се виждат с баща си. Но Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан го посещават веднъж на няколко дена. Брад и Анджелина постигнаха споразумение и за тях не е трудно да го приложат.

Бившите съпрузи живеят близко един до друг в района на Лос Анджелис – Лос Феличе. Имението на Брад Пит, което той притежава от 20 години е близо до луксозната къща на Джоли, само на 10 минути път.

Хора от най-близкия им кръг разказват, че холивудската звезда е много доволна от трезвения живот на бащата на децата си. Да припомним, че пристрастяването на актьора към алкохола изигра роля за раздялата им.

Някои информатори свързват здравословния начин на живот с появата на 31 годишната актриса Алия Шоукат до него. Слуховете за романа им се появиха миналата есен. Тя също живее близо до него и често е засичана да го посещава. Двамата често си поръчват хамбургери или пици. А понякога се разхождат по крайбрежието с кола, предават от spletnik.ru

А Анджелина Джоли няма нищо против връзката им.

.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар