Доналд Тръмп в паника: Сътрудник от Белия дом заболя от коронавирус

Гласувайте за статията

Паника в Белия дом, сътрудник на Тръмп е болен от коронавирус

Истинска паника тресе Белия дом. Личният асистент на Доналд Тръмп е болен от коронавирус, а президентът се оказа изложен на заразата.

Един от най-близките приближени на Доналд Тръмп се разболя от Covid-19 и предизвика невероятна паника зад стените на резиденцията. Мъжът, чието име не се споменава, е дал положителна проба на тест за коронавирус и това е предизвикало силна тревога, тъй като и държавният глава е изложен на влиянието на заразата.

Личните асистенти на президента са членове на елитна военна част към Белия дом и често са в непосредствена близост до президента и семейството му. Тръмп изключително много се разстроил, когато научил, че личния му асистент е болен и поискал от лекаря на Белия дом веднага да го тества. От там потвърдиха новината на CNN, че помощникът на Тръмп е дал положителна проба за Covid-19.
„Наскоро медицинският отдел на Белия дом ни информира, че член на американските военни и служител на Белия дом е дал положителен резултат на тест за коронавирус“, се казва в изявление на заместник-говорителя Хоган Гидли.

В изявлението се добавя още, че президентът Доналд Тръмп и вицепрезидентът Майк Пенс незабавно са били тествани и резултатите им към момента са отрицателни. Както посочват от Белия дом, засега и двамата са отрицателно.

Източник от президентството съобщи още в сряда сутринта, че неизвестен личен асистент на държавния глава има симптоми на коронавирус. А новината, че някой от приближените на Тръмп е дал положителна проба, предизвика истинска паника в Западното крило.

Доналд Тръмп под тревога, негов сътрудник в Белия дом заболя сн. Flickr

Доналд Тръмп под тревога, негов сътрудник в Белия дом заболя сн. Flickr

И въпреки че Тръмп се опитва да омаловажи кризата с Covid-19, от Белия дом признават, че той силно се изплашил, когато разбрал, че негов сътрудник е болен и може да го е заразил. И преживял много емоционално новината за болния си приближен. Явно и най-силните трудно се справят….

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар