Братя Галеви избягаха от коронавируса (Вижте къде се намират в момента)

Гласувайте за статията

Братя Галеви успяха да се измъкнат от огнище на коронавируса

Братя Галеви духнаха от огнище на коронавируса.

Братя Галеви духнаха от огнище на коронавируса.

Последната клюка около местонахождението на братя Галеви гласи, че те са се спасили от огнище на коронавируса. Наложените забрани заради пандемията завариха дупнишките мафиоти на източното крайбрежие на САЩ.

Отдавна се носят слухове за местонахождението на Галеви. Според твърденията, те отдавна са в Америка. Бившите барети са именно там заради сътрудничеството си с американските служби за борба с наркотрафика. Мълвата гласи още, че те си сътрудничат с ДЕА много преди да седнат на подсъдимата скамейка у нас. Връзката им със службата датира от 1997 година.

Местонахождението му на източното американско крайбрежие не е случайно. Там се намират централите на спецслужбите, под чиято закрила са братя Галеви.

След избухване на пандемията дупнишките мафиоти били командировани на безопасно място. В момента те се намират в база на службите в централната част на САЩ.

Друга клюка твърди, че те са изведени зад граница. В социалните мрежи дори се появиха теории, че братя Галеви в момента се подвизават със сменена самоличност.

Откакто те избягаха от България, за техен дом се спрягат различни екзотични дестинации. Но досега нито една от тях не е официално потвърдена от властите.

Снимките им все още са в сайта на Интерпол и двамата се издирват, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар