Лилана редовно яла бой от Васил Божков

Лилана редовно яла бой от Васил Божков
5 (100%) 1 vote
Олигархът Васил Божков едва не ослепил метресата си Лилана

Певицата Лиляна Деянова-Лилана тези дни се обяви за жертва, понеже се изправила срещу корупция в Агенция „Пътна инфраструктура“ – пише в. „Уикенд“. Отлично запознати с житието й потвърждават, че тя наистина е била жертва, но най-вече на шамарите на любовника си Васил Божков – отбелязва изданието.

Често след срещи с него тя се връщала насинена. Източниците не знаят причината, нито пък им е било удобно да попитат дали насилието над нея е било доброволно, или някой си е изпуснал нервите. Самата Лилана също упорито мълчала и отказвала да каже кой я е пердашил. Пред най-близките си приятели обаче споделяла, че насилникът е бил именно Васил Божков.

Преди години се стига дори до положение нейни близки да търсят начин да я измъкнат от тази фатална връзка. След поредния жесток побой, при който Лилана почти стига до болница и едва не губи окото си, те обикалят няколко редакции на вестници, но навсякъде получават твърд отказ да бъде публикуван и ред срещу влиятелния олигарх. Самата Лилана пък не искала да чуе и дума за раздяла с човека, който й осигурява висок стандарт и изключителни връзки, включително и в Брюксел, до които посредствено момиче като нея, нашумяло с голи снимки, никога не може и да мечтае, че ще стигне.

Въпреки насилието над нея Лилана се скъсала с Божков

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар