Астроложка направи сензационно предсказание за убиеца на Жоро Илиев

Астроложка направи сензационно предсказание за убиеца на Жоро Илиев
5 (100%) 1 vote

Известна астроложка направи сензационно предсказание за убиеца на Жоро Илиев

Астроложка с предсказание за убиеца на Жоро Илиев

Астроложка с предсказание за убиеца на Жоро Илиев

Известната астроложка Йорданка Игнатова направи сензационно предсказание за килъра на Жоро Илиев – Красимир Станчев Легионера, който изчезна мистериозно. Тя е категорична, че снайперистът е жив.

Игнатова разтълкува личната му астрологична карта, заявявайки че смъртта го дебне, но той все още е жив. Тя заяви, че все още е рано да се каже дали той ще бъде открит.

Според астроложката, килърът на Главния се намира в топла и слънчева държава, най-вероятно в някоя арабска страна. Тя е категорична, че той се занимава с транспортна дейност. Не изключва вероятността Легионера да върти няколко казина и публични домове, както и да се занимава с разпространение на наркотични вещества.

Йорданка Игнатова твърди, позовавайки се на астрологичната прогноза, че убиецът на Жоро Илиев разчита на закрила на държавата, в която живее. Тя допълва, че в момента той не дължи пари на никого и същевременно реализира солидни приходи.

Астроложката е убедена, че Легионера живее с чужда самоличност. Вероятно е променил не само името, но и външността си. Живее изолирано и не поддържа връзка дори с роднините си в България, защото знае, че ще бъде предаден.

В миналото крими героят работи като охранител на Бай Миле. Според твърденията, именно той е поръчал убийството на Жоро Илиев, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар