Отпусна му края: Вижте какво разреши Юксел Кадриев на щерка си

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев отпусна края във възпитанието на щерка си

Юксел Кадриев прави всичко възможно да се разбира с дъщеря си.

Юксел Кадриев прави всичко възможно да се разбира с дъщеря си.

Тази година единствената дъщеря на Юксел Кадриев завършва 12-и клас. За най-бляскавата вечер в живота си тя поискала от баща си да й позволи да се подложи на естетична интервенция. Габриела пожелала от строгия си родител да плати процедурата й за уголемяване на устните с хиалуронова киселина.

Между 400 и 800 лева е цената на интервенцията в различни центрове за естетична медицина.

Въпреки, че Юксел Кадриев се слави като строг родител, той осъзнал, че не може да откаже на щерка си. Водещият си дал сметка, че и без неговото съгласие, Габи ще се подложи на процедурата.

Публична тайна е, че той срещна сериозни трудности в отглеждането на щерка си. Особено след раздялата с майка й Бонка. Двамата родители водиха дълга съдебна битка за правата над детето.

Габи от малка си позволяваше да се държи фриволно поведение. Преди време тя дори показа в социалните мрежи как пуши трева.

Но в последните 2 години тийнейджърката е станала по-отговорна и не ядосва баща си, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Бившата съпруга на Юксел – Бонка се омъжи повторно. От години тя живее в Косово при съпруга си. Въпреки, че е далече от дъщеря си, тя я подкрепила в решението й да уголеми устните си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар