Вижте луксозния апартамент на Лилана (снимки+видео)

Вижте луксозния апартамент на Лилана (снимки+видео)
1 (20%) 1 vote

Лилана се шири в луксозен апартамент

Лилана живее в същински палат

Лилана живее в същински палат

Арестуваната Лилана живее в същински палат в престижен столичен квартал. Както вече стана ясно, любимата на Васил Божков се шири в просторен апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Жилището й се намира в луксозна кооперация на метри от хотел „Маринела“.

Сочената за близка на хазартния бос, обитава въпросното жилище от 2008 година. Тогава тя все още дори не е завършила образованието си и все още не е имала собствен бизнес, пише ПИК.

Блондинката си е позволила да покаже палата си през 2012 година, когато дава интервю от дома си. Но за да не набива на очи, Лилана прави изявата си в ефира на кабелна телевизия. Тя кани дружката си Сантра. Интервюто е излъчено в предaването „Closeup“.

В предаването става ясно, че Лилана наскоро се е завърнала от Лондон, където следва в един от най-престижния икономически университет на Острова.

По-голямата част от интервюто е заснета в дневната на певицата. Впечатление прави, че помещението е доста просторно и е почти колкото една гарсониера. На кадрите се забелязва и голям бял роял. За него Лилана споделя, че служи единствено за кутия на електронно пиано.

Най-впечатляващото помещение в апартамента на блондинката се оказа нейният дрешки. Като холивудска звезда тя разполага с цяла стая, в която складира маркови дрехи, обувки и аксесоари.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар