Емо Чолаков: Аз съм щастлив човек! (Вижте какво разкри)

Емо Чолаков: Аз съм щастлив човек! (Вижте какво разкри)
3.2 (64%) 5 votes

Емо Чолаков се съвзема от загубата на жена си покрай работата

Телевизионерът Емо Чолаков до известна степен е превъзмогнал тежката загуба на съпругата си Кръстимира. Тя почина след тежка битка с рака през януари тази година. Водещият на „Един за друг“ призна, че с днешна дата се чувства добре и именно работата е нещото, което му е помогнало да превъзмогне кончината на любимата си.

„Аз съм щастлив човек, че имах възможността да се запозная не само с финалистите в „Един за друг“, но и с всичките двойки, които участваха в този проект. Страшно много ми липсвате, нямам търпение да се видим мили мои“, много емоционално призна пред Гала Емо Чолаков.

Водещият, който в този телевизионен сезон направи трансфер от Би Ти Ви в Нова телевизия, видимо сияеше от положителна емоция, като това се дължи основно на работата му с участниците му във формата, за който вече текат кастинги за твори сезон.

Зрелищен финал

Емо Чолаков признава, че ни очаква един наистина зрелищен финал в „Един за друг“. „Ако някой ми разкажеше предстоящия финал, нямаше да му повярвам. Не можете да повярвате какво са постигнали нашите участници… Всичко е извън предела на физическите възможности, а те не са спортисти“, разказва още тв водещият.

„Не обичам лицемерието и не бих си го позволил“, отсече още гологлавият чешит, като сподели, че не може да каже коя му е най-симпатичната двойка сред финалистите. Същевременно бившият тв синоптик скастри Гала, когато се опита да измести темата към карантината. „Дай да не говорим за това, да прескочим темата“, учтиво помоли Емо Чолаков, пише hotnews.bg.

Емо Чолаков се чувства добре, а работата е това, което му е помогнало да превъзмогне кончината на любимата си сн. YouTube

Емо Чолаков се чувства добре, а работата е това, което му е помогнало да превъзмогне кончината на любимата си сн. YouTube

В неделя, на 10-ти май, всички ще можем да видим последното състезание, което ще определели двойката победител в риалити формата. На финала силите на участниците ще бъдат тествани до краен предел, а много от тях ще покажат постижения отвъд границите на човешките възможности, сподели Чолаков в „На кафе“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар