Илиян Бучков: Обетованата земя е в България, цивилизацията я чакат тежки времена!

Илиян Бучков: Обетованата земя е в България, цивилизацията я чакат тежки времена!
1 (20%) 1 vote

Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията

В интервю в Портал 12 Илиян Бучков направи неизвестни предсказания за бъдещето на България.

Науката топомания, по която той е експерт, се занимава със значението и имената на георгафски обекти. Те играят съществена роля за живота на хората и ориентацията им към околния свят.

Илиян Бучков

Според Илиян Бучков Раят е в България

Изследователят твърди, че в района между Якоруда, Разлог и Белица, както и планините Рила, Пирин и Родопите има скрити много тайни.

През нашите земи са минали различни племена и империи, но имената на местностите са се запазили такива, каквито са били преди 5-10 хиляди години.

На базата на своите проучвания Илиян Бучков стигнал до доста любопитни изводи. Той твърди, че Раят и Обитованата земя се намира на българска територия. Точно такива, каквито са описани в Светото писание.

Изключително важен факт е, че тук са създадени и първите говорещи, не разумни хора, Адам и Ева.

Според него синът Божи не е такъв, за какъвто се говори. .Той дошъл от планетата Сириус А, която гравитира около по-голямата планета Сириус Б.Той допринесъл за създаването на хората-Хо-Ра.

Как точно е станало, не се знае. Но хубавата новина е, че в човека продължават да съществуват гените на разума и на говора.

Символът на Обитованата Земя е триъгълен камък, който е бил търсен от всички диктатори по света. Заедно със Светия Граал и други свещени предмети те се намират скрити в планината Рила, твърди Илиян Бучков.

Древните египтяни са я наричали Ра-Ла – планината на Слънцето и Луната.В своя книга изследовател на Древен Египет казва, че Сфинксът е женски и се нарича Родопе. А нашата планина Родопа е символ на Богинята майка.

Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията. Но България ще бъде съхранена, защото българите са пазители на тайно познание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар