Илиян Бучков: Обетованата земя е в България, цивилизацията я чакат тежки времена!

Според Илиян Бучков Раят е в България
0

Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията

В интервю в Портал 12 Илиян Бучков направи неизвестни предсказания за бъдещето на България.

Науката топомания, по която той е експерт, се занимава със значението и имената на георгафски обекти. Те играят съществена роля за живота на хората и ориентацията им към околния свят.

Илиян Бучков
Според Илиян Бучков Раят е в България

Изследователят твърди, че в района между Якоруда, Разлог и Белица, както и планините Рила, Пирин и Родопите има скрити много тайни.

През нашите земи са минали различни племена и империи, но имената на местностите са се запазили такива, каквито са били преди 5-10 хиляди години.

На базата на своите проучвания Илиян Бучков стигнал до доста любопитни изводи. Той твърди, че Раят и Обитованата земя се намира на българска територия. Точно такива, каквито са описани в Светото писание.

Изключително важен факт е, че тук са създадени и първите говорещи, не разумни хора, Адам и Ева.

Според него синът Божи не е такъв, за какъвто се говори. .Той дошъл от планетата Сириус А, която гравитира около по-голямата планета Сириус Б.Той допринесъл за създаването на хората-Хо-Ра.

Как точно е станало, не се знае. Но хубавата новина е, че в човека продължават да съществуват гените на разума и на говора.

Символът на Обитованата Земя е триъгълен камък, който е бил търсен от всички диктатори по света. Заедно със Светия Граал и други свещени предмети те се намират скрити в планината Рила, твърди Илиян Бучков.

Древните египтяни са я наричали Ра-Ла – планината на Слънцето и Луната.В своя книга изследовател на Древен Египет казва, че Сфинксът е женски и се нарича Родопе. А нашата планина Родопа е символ на Богинята майка.

Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията. Но България ще бъде съхранена, защото българите са пазители на тайно познание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.